Fabulous 4 on tour 2018

Fabulous 4 on tour 2018

zondag 25 juli 2010

Extravaganza part 2


Eén woord 'FENOMENAAL', wat een geweldige bijeenkomst vandaag. Mooie terugblikken op 30 jaar herbalife en training krijgen van mensen die er vanaf het eerste uur bij waren. Ik word er stil van. Het is een wonderlijk bedrijf met een bonte verzameling van allerlei mensen die allemaal een zelfde doel hebben namelijk de wereld wat gezonder maken. Dat doen we door de mensen bewuster te maken van wat ze nu eigenlijk eten.

Het is toch inderdaad van de zotte dat er op deze aarde 'Happy Meals' o.a. worden aangeboden waar je lijf helemaal 'niet happy' van wordt en dan wordt onze shake een maaltijdvervanger genoemd. FOUT, onze shake is een maaltijd, ik eet het nu 1,5 jaar 2 tot 3 keer per dag en ik voel me fantastisch. Ik voel en ben fitter dan toen ik 20 was. Vorige week ben ik nog door een arts getest en kreeg te horen dat ik beschikte over een uitzonderlijk goede constitutie. Mensenlief, dat is toch het allerbelangrijkste in je leven, gezond zijn en waarom gooien we dan zoveel ROTZOOI naar binnen? Omdat dat 'lekker' is? Volgens mij zijn we vergeten hoe echte voeding smaakt en dat komt door alle rotzooi die we in de supermarkten vinden. Alles wordt kunstmatig op kleur gekweekt en in gascontainers opgeslagen voor transport.

Nee hoor geef mij maar mijn shakes en mijn vers klaargemaakte avondmaaltijd. Kost misschien iets meer tijd en geld maar die keuze maak ik graag, dat heb ik voor mezelf over.

Enthousiaste groet!



zaterdag 24 juli 2010

Extravaganza part 1


Wat een happening weer, overvolle metro's en uitpuilende bussen richting Globe en allemaal lachende mensen in 't rood, geel, groen en natuurlijk Oranje.

Stel je een voetbalstadion voor met in elk vak een ander land en iedereen is in een jubelstemming, ze draaien heerlijke opzwepende muziek en er is een geweldige VJ. Het recept voor een fantastische kippenvel ervaring. Een stadion vol positieve energie, het dak gaat er (bijna) af :-)

Vandaag dus de eerste dag en wat een mooie sprekers en fantastische foto's. Dromen zijn er om uit te laten komen en in deze zinderende energie kan alles gebeuren. Het is ook niet uit te leggen alleen maar te ervaren. Allereerst komen artsen en doctoren aan het woord, deze mensen eten, ademen en leven Herbalife, ze zien er fantastisch uit. We krijgen een prachtige training van Nobelprijswinnaar dr. Louis Ignarro, die er na de prijs ontvangen te hebben ervoor gekozen heeft om met herbalife te gaan samenwerken. Hij is 70 jaar maar werkt nog steeds vol passie en is daarnaast sportman in hart en nieren. Ook is dr. Davis Heber aanwezig en vertelt hij vol vuur over de ontwikkeling van de producten. Zo krijgen we een nieuwe maaltijdreeep waar yogert en acaïbessen inzitten, heerlijk. Dit is maar een fractie van deze dag en er komt nog veel meer morgen.

Eerst maar eens even rustig uitstuiteren ;-) Morgen meer

vrijdag 23 juli 2010

Stevige trippel...


Vanochtend was ik al vroeg op pad. Mijn hotel ligt prima centraal en na een gastronomisch ontbijt (jaja 'gratis' natuurlijk) met een paar stops van de metro ben ik bij de Globe. Vanochtend was ik een van de eerste om me voor de extravaganza te registreren. Daarna heb ik de stad maar eens even verkend. Stockholm ligt prachtig en het middelste eiland is helemaar wonderschoon. Ik heb er geen auto's kunnen ontdekken maar wel veel (heel veel) toeristen en leuke kleine smalle steegjes en trappetjes. Eigenlijk wilde ik een boottochtje gaan maken maar het was minder warm dan gedacht en dan kun je maar beter een beetje in beweging blijven nietwaar ;-)

Ook wel verstandig om de beentjes flink te strekken na het ontbijt en nog een etentje in het verschiet. Aan het eind van de middag trof ik mijn zus Anke en werd ik gefeteerd op een heerlijke salade met een overdosis scampis en een heerlijke pizza. Je leest het goed, ik neem het ervan ;-)

Heb trouwens wel ontdekt dat ik alleen de kaart in Australië kan lezen. Ik bak er niets van en zelfs als ik mezelf draai in de juiste positie en de kaart goed houd weet ik nog niet waar ik ben. Vandaag heb ik dat dus voor de verandering eens geheel losgelaten en ben ik achter mijn neus aangegaan, zo kom je er ook en het is een stuk leuker zonder stress.
Flierefluitende groet!

donderdag 22 juli 2010

Eerste indruk...


WAUW! Stockholm lijkt me geweldig. Als je aan komt vliegen zie je hoe groen het hier is, magnefiek. Met de arlanda express word ik in 20 minuten met 200 km per uur naar het centraal station gebracht en vandaaruit in 10 minuten bij mijn hotel. In amper 3 uur uit en thuis dus. Bovenstaande foto was de eerste reclameuiting op de achterkant van de stoel voor mij, grappig niet?

Alles via internet van te voren geregeld en das toch wel heel mooi. Ook de treinkaartjes in Nederland en de Arlanda express en on line inchecken is ook een makkie. Mijn bagage voor deze paar dagen hoef ik niet af te geven, dat gaat als handbagage mee. Kortom flitsend dat internet :-)

Helaas is het al aardig donker als ik op de eindbestemming aan kom maar ik kan wel zien dat het heuvelachtig is en dat er veel water is. Ook de gebouwen zijn mooi en goed onderhouden en wat ziet het er schoon uit. Ik schaam me dood dat het er in Nederland allemaal zo vies uitziet :-( het kan heus anders.

Ik drink nog een watertje en dan ga ik het hotel nog even verkennen, de sportfacilliteiten enzo.

Energieke groet!

maandag 5 juli 2010

Stockholm, the place to be...


Heerlijk mijn jaarlijkse internationale trainingweekend van Herbalife komt er aan. Dit jaar kun je me volgen in Stockholm. Lief heeft een prachtig hotel uitgezocht vlakbij het centrum en een vliegticket bij de SAS geboekt en ik heb zowaar één hele vrije dag te besteden, nu het zakgeld nog ;-)

Vorig jaar viel mijn extravaganza weekend naar Praag een beetje in het water omdat de persoon met wie ik reisde een SMSje kreeg dat ze oma was geworden. Tja dan zit je met je gedachten niet bij de training. Ik had dan ook al snel besloten om haar niet alleen naar huis te laten rijden en ben met haar meegegaan.

Dit jaar doe ik het anders en ga ik lekker vliegen en ben ik van niemand afhankelijk.